Segmen: I want free cute header♥

Hey and Assalmua'laikum all :) Apa khabar? Okay? Oh kalau okay syukur Alhamdulillah! Hm, seriously aida boring sangat dan teramatlah boring. Disebabkan boring, aida nak anjurkan segmen kedua aida :) Haaa, mesti korang dah tawu dah kan segmen bentuk apa yang aida nak buat berdasarkan Title kat atas nih. Oke, now aida akan tuliskan syarat-syarat nak join Segmen ni k :D Comel tak banner ni? :D



Terms and condition:
1. Follow blog aida
2. Like kedua-dua fanpage ni
- -
3. Buat entry yang bertajuk ''Segmen: I want free cute header♥''
4.Letak banner di atsa di dalam entry *Right click, copy image url*
5.Letak link entry BLOG di komen di bawah bersertakan LINK FACEBOOK
6.Tulis nak temawarna apa, gambar apa atau guna doodles yang aida buat sendiri, nak tulis apa kat header :)
7.Width header & nak header bersambung atau tak

Cara-cara untuk menang:-10 orang comment yang pertama akan dipilih sebagai pemenang header :) Setiap orang satu sahaja :D
-Segmen ini tiada tempoh had masa, bila dah cukup 10 orang join , automatik segmen ini ditutup :D
-Header akan dibuat setelah 10 pemenang dipilih *Harap bersabar*
-Header akan diserahkan kepada pemenang melalui facebook secara link :)
-Sebarang pertanyaan boleh IM ada kat facebook/shoutbox :)

So, menarik tak segmen kali nih? Saja suka-suka ! Rebutkan peluang niiiii. Thanks sape yang join :) ♥

12 comments:

Acha Asha said...

Join!
http://acha-asha-official.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html

Nur Jannah . said...

join :)
http://loveasong.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html

Zakiah Purple ♥ said...

Saya Join !
http://diaryzakiah.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html

vhan_ieyla said...

http://nostra-fabula.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html

fb#http://www.facebook.com/lulu.sapar

Mohd Noor Shawal said...

nak join

Mohd Noor Shawal said...

Shawal join... :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html

Nur Amalina Maisarah said...
This comment has been removed by the author.
Nur Amalina Maisarah said...

http://maerahim.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html
joinnnn ~ hee thanksss

Lynn Mohd said...

Fb http://www.facebook.com/chyaqseh

http://lynamohd.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html

Are-name said...

saya join jugak :)

http://rusukiri.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html

link FB: https://www.facebook.com/lastchildofhashim

Are-name said...

salam aida, boleh aida bagi fb aida?akak akan add aida plak.

Amer Amirah said...

Joinn..

http://amerchelsea.blogspot.com/2012/11/segmen-i-want-free-cute-header.html