Freebies Doodle pakai shawl #1

Hello :) Aida tak bagi salam sebab kan dah ade salam kat atas nih :D hehe. So,sempena cuti sekolah yang memanjang ni kan. Aida tak tahuuu la nak buat ape :3 Boring ah kan -.- So, kan selalu aida buat doodle freehair. But this time, aida nak try buat yang bertudung pulak ! :D kali ni dia pakai shawl tapi, simple-simple je lah yer :) Nak ambik? Amat dialu-alukan :) Tapi comment dulu tau. like pun dah cukup :) Kesian aida, penat-penat buat kan :D Tadaaa ! :

2 comments:

nis said...

Cantik saya ambil ya ;) saya kreditkan awak

Aida ツ said...

Oh boleh jaaaa :) btw, thanks <3