♥ Bawaku Pergi ♥

Heyyyy Korang :D Excited ginii :3 sebenarnya apa kaitan dengan 'Bawaku Pergi' ni ? haha, sebelum tu, just nak cakap k. bukan aida nak lari dari rumah ye ^^ haha. Camni, Aida dari duluuuuuu minat JOZAN. Aida minat jozan ni start dari Raja Lawak lah kan. First aida tengok diorang nie, aida dah tahu depa nie memang ade bakat and lawak spontan. Suka pulak kiteee nie :3 ahhah. Antara rancangan yang diorang masuk yang aida tahu adalah : Raja Lawak, Lawak Ke Der and Lawak Spontan. Pictures Mereka :* Lapchiuuuu'
-Woaaaaaa. Toyaa -..- 
Haha. mesti korang tertanya-tanya apalah si minah nieeee. Tajuk lain, cerita lain -.- Tak, Aida post Title macam tu sebab Aida bukannya nak cerita pasal  lawak-lawak ni Aida just nak bagi tahu korang Aida Suka lagu BAWAKU PERGI yang dinyanyikan oleh Zizan. alahhh, alang-2 tu cerita la pasal JOZAN.hahahha :3 Pernah tak dengar lagu tu ? Bagi sesiapa yang dah dengar Alhamdulillah lah :D bagi sesiapa yang tak pernah dengar, Eh, why you tak pernah dengar haa ? lagu itu quiet popular u know. haha, joke-2. bagi siapa yang nak dengar Tekan button kat bawah niee.
-Tekan button atas ni-
Dah ? Dah dengar kan ? Besttt Ohhh. Kaka Pun aida sukaa jugak. Comel momel Tomel :D hahaha. Kaka Oh kaka. Kakakkk aku :* K prasan. Hahah. Nak tengok gambar kakak aku pulak ? -..- siniiii siniii. Eh, aku ni pictures promoter ke ape nihhh ? :3 haha. Takpa. Sharing is Craing rite ? Dua cukup ahh.
-Wieeee- Sekian. Wahidayawataufik Assalmua'laikum- Tekan Button like FB pun dah cukup tapi lebih bagus kalau korang Comment ^^ Sangat dialu-alukan ye :DD ok byeeeee -..- Gambarr yang dijealous oleh aku k. tengokk tengokk :'/ ahahhahahahah. Untungglahh Kaka :p Errrrr -..- 

No comments: