Camera !

Woaaaaaaaaaaaaaaaa :'D Terharu terlebih-lebih terharu :)Macam ni, Masa peperiksaan Ujian Penilaian 1 aida dapat result macam gambar kat bawah ni. 1-a- 3-b- 1-c- ishh ishhh ishh terok kens ? Tu laa. aida sendiri terkejut ! Dulu masa drjah 1-5 aida selalu dapat number 1,2,3 jhaaa. tak pernah dapat number macam ni :/


Lepas tu , oklahhh kan dah kena marah/ pokpek ngan mak ayah semua. Kembali ke suasana normal balik. Tiptaptipatap. UP2 pulakk mari *ujian pertengahan tahun* Auwmmm. mama pun untuk mengellakkan aku membuat perkara yang sma dan takmau bagi aida dapat result yang sama. sooooo....mama telah berjanji kalau saye dapat 4a/5a mama hendak membeli Camera Nikon Warna Pink ! Warghh, menangis dengar mama ckp macam tu :3 Masa jalan2 kat Qbayy ternampak kedai Camera. singgah tengok, ade camera tu . takpalaa. tnuggu result dulu, baru beli --' hehe. And tengok2 masa dapat result inilah hasilnya;


-Taraaaaaaa ! aceyhhhh. nak nagis dah ni ! Woaaaaa :* maknanya aku akan dapat camera Nikon ! Yeayyy ! Esok nak pi Qbayyy beli. Untungg ah :/ kprasan :D Tapi Alhamdulillah laa, ak menunjukkan peningkatan yang mendadak jugaklah dari 1a naik 4a . Cuba bandingkan markah subject teras kedua-dua periksa ni . bezakan. tapi yang paling sayang sekaliii. seriba kali sayang. Science-78% B. alahaiii lagi 2 markah jaa :'( Emm, ap2 pun janji dapat Camera. Wieeeeeeeeeeeeee ^o^


No comments: