Sorry blog under construction

Hohoiiiiiii. Haaa, ape ape pun jawab dulu salam kat atas nih -Assalamua'laikum- Ha. pa habaq? *eh, terlebih penang pulak macam anak mami pulak. Hihik, ape khabo semue? Baik-baik je kan? Sihat-sihat je kan? Haa, kalau sihat, alhamdulillah, kalau tak, padan muke :p Hahha, sorry. pergi la beli ubat kalau tak sihat -.- ape aq niee -.- ceramah dokotr plk. Ok now, Blog aida bertukar wajah! Yeay :D tapi Under construction lagi. tak siap fully lagi :( Hm, kali ni nak buat simple2 sweet2 je lah. tapi don't worry, doodle masih diteruskan :D yeay *lompat* Okay byeeeeee. Sayang korang kalau korang follow :D

2 comments:

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

anda di tag.. :)

http://www.mohdnoorshawal.com/2012/12/mega-giveaway-2012-by-lyanas-studio.html

Dunia Wilma said...

Takpa...Perlahan2 ya ^_^