السلام عليكم / Hye

Hai and Assalamua'laikum readers and bloggers.Ha terkejut tak dengan blog aida?Sangat amazing dan comel momel kan? Hoho.Perasan la kejap.Fuh sekian lama tak puas hati dengan blog yang tak berapa nak comel dan memuaskan selama ni. Huhu, bagi sesiapa yang first time tengok blog aida ni mesti korang pelik ape bende la yang aida merepek ni. Tak, sebenarnya aida baru edit blog! FULLY EDIT okay. Aida delete semua code sebelum ni dan digantikan dengan basic code template. Tapi, yang pelik dan sangat-sangat pelik aida edit semuanya sehari je. Huhu, macam magic pun ade rase :D sebelum ni, aida punya blog macam gmbr kat bawah ni, click untuk tumbesaran. eh? haha. Kalau korang rasa blog aida ni cantik/comel/awesome follow laa :) Kalau rasa buruk boleh tekan button home kat sidebar :D thankyou. This is my past blog, haaa cantik tak? sekarang lagi comel kan :D


4 comments:

priyadarshini said...

Sekarang nampak lebih kemas dan cantik.. Tapi kalau awak letak header bersambung macam sebelum edit, rasanya lagi cantik.. Just my opinionlah..

natasyapink said...

ohsemm giler ar..
comel sangat-2/ ^_^

Dunia Wilma said...

Cantik + kemas = Awesome ^_^

cik nAdyYa ツ said...

comel sangat !