Hello peoples ♥

Hei/Holla/Hye/Assalamua'laikum and whatsap world! :'D -Buat macam satu dunia baca post aku nie kan -___- Hahaha, syok sendiri la katakan :'3 Okay. perghh berhabuk blog lama tak update. try tengok post yang terakhir bila. Lama gila tak update. sebab tak tawu nak update apa kan. last update aida, aida buat satu segmen sempena cuti sekolah. alhamdulillah, ramai jugak lah yang join. thanks pada yang sudi join. and hasilnya berkesan FOLLOWERS MENAIK. yey! Okay, tanpa membuang masa, aida ada benda nak story mory tory kat readers uolls ni :*

Haaaaa,kan dah start sekolah kan kan kan. Aida dapat St georges Girl school kat penang. Siapa yang dok penang tu tahu la kot. And and and haritu hari rabu ada pendaftaran kokurikulum. *excited* nih nak citer! Haha, ramai kakak-kakak yang dok tarik form sini sana. kehkehkeh *gelak jahat* aida tak kena pun? selamber badak je daftar ikut suka. mwehehehe. Sukan aida ambik CHEERLEADING, unit beruniform aida ambik KADET POLIS, kelab aida ambik SENI DAN KEBUDAYAAN. Cheerleading practise dia isnin,selas and khamis. first time aida masuk, kena buat split. Fulamak, sakit der. taktau split macam mana? Macam ni :-

Haa.amek ko. boleh buat? haha, siapa yang pergi kelas gymnastic tu boleh la! aku ni? haha, takpa pelan-pelan mesti boleh punya ;) thanks to all sister cheerleading squad vivacious yang selalu bagi dorongan kat aida untuk terus berusaha! yeay. And aida akan tunjukkan sedikit gambar-gambar Vivacious Cheerleading Squad ohkay. Naaaaaaaaa :-




1 comment:

Jannah Rusdi said...

cheer leader? hahaha. seronoknyee. sekolah jannah takda :( kalau ada , nak masuk walaupun tak reti buad split -_- haha. adik reti lah, jannah tak reti XD wkwkwk