Oppa Gangnam Style ?

Hey world *buadmacamsatudunianak baca. Haha, k. Huh ? what ? Oppa gangnam style ? apa tu ? alaaaaa, yang dok top skarang ni laaaa. Macma ni ceritanya, first-first aida pun post jugak pasal ni kalau korang perasan. and then, aida pi kat homepage, and nampak someone post mcam ni ''Gangnam bermaksud saya ingin menjadi Yahudi'' Allahua'lam la kan.. untuk menyelamatkan umat Islam, aida post lah jugak macam die post tadi. and then, ada seorang manusia ni comment ''Kalau dah top tu metsi ramai yang buruk-burukkan'' eh ? die pulak yang lebih-lebih ! Bagi aida, kenapa mesti bela oppa gangnam tu ? kalau baik takpe gak. Errr. nak tengok macam mana rupa oppa gangnam tu ? Nah. and in addition, aida tengok video clip dia, memang tak bagus !
PERINGATAN;
Lebih baik nyanyi lagu melayu dari lagu lain sebab kita lebih faham apa yang dinyanyikan. Buatlah pilihan sendiri :)

3 comments:

Farisha Idayu said...

kuat sangat pengaruh Gangnam ni

Ikha said...

Bukan GANGNAM tu nma tempat kat Korea ke ?

Aida ツ said...

@Farisha - tulah kan... -.-
@Ikha memang laa,,, tapi care die komen tu macam nak merendahkan-rendahkan orang malaysia ni T_T